Egyedi Építőanyag ajánlatkérés

 

Kérj az Axamattól egyedi ajánlatot, ha nem találod webshopunkban a keresett építőanyagot, esetleg máshol olcsóbban láttad, vagy nagy összegben szeretnél rendelni!

Nem csak egy webshop vagyunk, hanem egy elkötelezett csapat is, így szeretnénk sokéves tapasztalatunkat és szaktudásunkat is a Te szolgálatodba állítani! Megtaláljuk a keresett anyago(ka)t, egyedi ajánlato(ka)t kérünk a beszállítóinktól és törekszünk arra, hogy a piacon elérhető legjobb áron tehessünk ajánlatot neked. Mindezt azért, hogy Te 100%-osan elégedett lehess!

Cégünk jó kapcsolatot ápol a legnagyobb gyártókkal és a legfontosabb nagykereskedőkkel, így hozzánk olyan termékek is eljutnak amik nehezen vagy szinte egyáltalán nem elérhetőek.

Amennyiben az axamat.hu oldalon nem találod a terméket ami felújításodhoz vagy építkezésedhez nélkülözhetetlen, illetve tervezett rendelésed értékhatára meghaladja a 1,000,000 Ft-ot, úgy kérjük küldj az itt található űrlap segítségével üzenetet és kollegáink legkésőbb az ajánlatkérést követő munkanapon (ünnepnapok és hétvége kivételével) visszajeleznek telefonon vagy emailben.

Személyre szabott építőanyag rendelés, csak Neked, csak az Axamattól, Budapesten és Pest megyében!

 

Sale

Unavailable

Sold Out