GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Van lehetőség személyes átvételre?

A webshopunkban leadott rendelések átvételére kizárólag házhozszállítással van lehetőség, melyet futárszolgálat, vagy pedig saját autónk végez.

Hogyan tudok leadni rendelést?

A rendelésedet leadhatod a webáruházban és telefonon is.

Hogyan kapom meg a számlát?

A rendelés leadását követően emailben a visszaigazolást követően megkapod digitális formában, a kiszállításkor pedig a futár átadja papírformában is a rendeléshez tartozó számlát és a szállítólevelet.

Mennyibe kerül a szállítás?

A pontos szállítási díjat a kosár összeállítását követően a „Szállítás” fül alatt találod. Miután beírtad a pontos címedet, az oldal automatikusan legenerálja a fuvardíjat.

Mennyi időn belül kapom meg a rendelésem?

A rendelés leadását követően a szállítás 1-5 munkanapon belül megtörténi. Az átlagos szállítási idő azonban 2-3 nap szokott lenni. Amennyiben egy későbbi időpontot szeretne kérni a szállításra azt jelezheti kollégánknál a megadott ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy akár email-ben is.

Kapok értesítést a szállításról?

Igen! A megrendelést követően egy kollégánkmunkanapokon 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot és egyeztet egy időpontot veled a szállításra. Amennyiben megrendelésedet hétvégén vagy munkaszüneti napon adod le, munkatársunk az azt követő első munkanapon fog jelentkezni.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

- bankkártyás fizetés a webshopban 

- banki átutalás

- utánvétel, mely során kiszállító kollégáinknál készpénzben és bankkártyával is kiegyenlítheti a vásárlás összegét.

Készpénzben történő fizetésre csak 500.000 Ft végösszeg alatt van lehetőség.

A Jászberényi úton fizikai üzlet is van?

A Jászberényi út 45. szám alatt nincs üzletünk, itt az ügyfélszolgálati irodánk található. A termékeket külső raktárakból szállítjuk ki.

Az ország teljes területére szállítanak?

Nem. Jelenleg kizárólag Budapestre és Pest megyébe szállítunk.

Hogyan történik az áru lerakodása?

Az áru lerakodásáról neked kell gondoskodnod.  

A termékeknél látható árak tartalmazzák az ÁFÁ-t?

Igen. A feltüntetett árak bruttó árak.

A vásárlástól való elállás esetén mennyi időn belül és milyen módon kaphatom vissza a termék árát?

Ha a termékeket bontatlan és sérülésmentes állapotban visszaszállítod 14 napon belül a 1106 Budapest Jászberényi út 45 szám alatt található irodánkhoz, akkor a pénzügyi osztályunk 24 órán belül visszautalja az összeget. Ilyen esetben a szállítást minden esetben neked kell biztosítanod.

Hiányos vagy hibás a megrendelésem, mi a teendőm?

Amennyiben azt tapasztalod, hogy nem a megfelelő termék érkezett meg, vagy hiányzik valami a megrendelt tételek közül, kérlek keressen fel bennünket a megadott elérhetőségek valamelyikén és igyekszünk mihamarabb orvosolni a problémát.