Rólunk

Axamat Építőanyag Webáruház 

Ismerj meg minket!

Építőanyag webáruházunkat 2019-ben alapítottuk Budapesten, és 100%-ban magyar tulajdonban van. Kezdetben csak generálkivitelezésekkel foglalkoztunk, de mivel a küldetésünk az építőipar minden szegmensének szakmai támogatása volt, így létrehoztuk az építőanyag shop üzletágakat, ahol nem csak kereskedelmi szaktudást, de a kivitelezésben szerzett tapasztalatainkat is fel tudjuk használni és hasznos szolgáltatást nyújtunk magyar és külföldi személyeknek egyaránt. 

Mi is az építőanyag webáruházunk küldetése?

Mindenki tisztában van azzal, hogy bármilyen kivitelezést, felújítást vagy építőipari tevékenységet is végzünk, az építőanyag ára nagyban befolyásolja a sikeres projektet.  

Fő feladatunk, hogy legyen szó kivitelezőről, magánszemélyről vagy cégről, nálunk bárki könnyen jó áron saját logisztikai eszköz bevonása nélkül hozzájuthat építőanyag igényéhez ár érték arányban a legmagasabb szinten. 

Miért jobb egy online tüzép, mint az ismert tüzépek?

Amennyiben a mi online építőanyag webáruházat választja, szaktanácsadóink segítségével nem csak ismert, alap építőanyagokhoz tud hozzájutni, mint például faanyagok, tégla, esetleg gipszkarton rendszerek vagy a megszokott zsákos termékek, de a modern és természetes építőanyagokról is informálódhatsz könnyedén akár telefonos ügyfélszolgálatunkon minden munkanapon 8:00 és 16:00 között. Hatalmas segítség lehet neked, hogy nem te szaladgálsz építőanyagért, hanem rendelés után a szállítást már mi intézzük.