Szállítási szabályzat

Kiszállításaink során mindig a megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt. A kényelmed érdekében ügyintézőnk a várható kiszállítás időpontjáról előre tájékoztatnak és feljegyzik a kiszállítással kapcsolatos egyéb igényeidet is.

Kiszállítás időintervalluma

H-P 8:00 – 17:00, előzetes egyeztetésnek megfelelően.

Ünnep- és munkaszüneti napokon, illetve hétvégén a kiszállítás szünetel.

Szállítási díjak

A szállítási díj függ a szállítmány méretétől, súlyától és a kiszállítás helyétől. A pontos szállítás költség meghatározására a kosár végleges összeállítását követően van lehetőség az adatok kitöltése után. 

Szállításra csak az alábbi megyékbe van lehetőség:

Budapest (1-es zóna)

Pest megye (2-es zóna)

További megyék: Jelenleg a kiszállítás nem elérhető.

 

A megadott szállítási határidők csak a készleten lévő termékekre vonatkoznak. A jelenlegi naponta változó helyzetre tekintettel kérjük érdeklődjön a készletről rendelése leadása előtt emailen keresztül vagy a +36 30 548 0190 -as telefonszámon.

*Behajtási engedéllyel kapcsolatos ügyintézés, illetve az ehhez kapcsolódó költségek a vevőt terhelik. Amennyiben behajtási engedély köteles területre rendel, abban az esetben egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a részletekkel kapcsolatban.

Rakodás

A megrendelt áruk autóról történő lerakodását neked kell biztosítanod. Az ingyenes rakodási idő maximum 30 perc. Kérjük a termékeket mindig az autó mellé helyezzék le rakodáskor, hogy a sofőr a lehető leghamarabb folytathassa útját a következő címre! 

Ügyintézőnk a várható kiszállítás időpontjáról előre tájékoztat.

 

Egyéb feltételek

Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, abban az esetben a második kiszállítás díja 50%-al emelkedik.