Szállítási szabályzat

Axamat Építőipari Webshop Szállítási Feltételek

Kiszállításaink során minden esetben az ön és további megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt. Az ön kényelme érdekében ügyintézőnk a várható kiszállítás időpontjáról előre tájékoztatja és feljegyzi egyéb kiszállítással kapcsolatos igényeit is.

Kiszállítás időintervalluma

H-P 7:00 – 18:00, előzetes egyeztetésnek megfelelően.

Ünnep- és munkaszüneti napokon illetve hétvégén a kiszállítás szünetel.

Szállítási díjak

Az Axamat csapat Budapest és Pest megyében az építőipari termékek házhozszállítását ingyenesen vállalja amennyiben legalább 150.000 Forintért rendel.

  • Budapest: A szállítás 5.000 Ft és a legtöbb esetben (amennyiben országos készlet hiány illetve egyéb váratlan események nem szólnak közbe) 1-5 munkanapon belül történik meg.
  • Pest megye: A szállítás 5.000 Ft és a legtöbb esetben (amennyiben országos készlet hiány illetve egyéb váratlan események nem szólnak közbe) 1-5 munkanapon belül történik meg.
  • További megyék: Jelenleg a kiszállítás nem elérhető.

A megadott szállítási határidők csak a készleten lévő termékekre vonatkoznak. A jelenlegi naponta változó helyzetre tekintettel kérjük érdeklődjön a készletről rendelése leadása előtt emailen keresztül vagy a +36 30 548 0190 -as telefonszámon.

*Behajtási engedéllyel kapcsolatos ügyintézés, illetve az ehhez kapcsolódó költségek a vevőt terhelik. Amennyiben behajtási engedély köteles területre rendel, abban az esetben egy kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a részletekkel kapcsolatban..

Rakodás

A megrendelt áruk autóról történő lerakodását minden esetben az ügyfélnek kell biztosítania. Az ingyenes rakodási idő maximum 45 perc.

Ügyintézőnk a várható kiszállítás időpontjáról előre tájékoztatja.

Egyéb feltételek

Kérjük vegye figyelembe, hogy az ingyenes kiszállítás esetében csak az első kiszállítást biztosítjuk díjmentesen. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, abban az esetben a második és minden további kiszállítás díja 15.000Ft + ÁFA

A raklap, csomagolás költsége a megrendelést követően kerül felszámításra, melynek részleteivel kapcsolatban kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Sale

Unavailable

Sold Out